we love food

Bekijk onze menukaart


Niet wij bepalen de kaart, maar onze eigen, prachtige Noordzee! Zeebaars, oesters, kokkels, mosselen, scheermessen, garnalen, inktvis en natuurlijk zeewier: we bieden onze gasten een dagelijks wisselend zeemenu, afhankelijk van wat de zee ons biedt. We werken met kraakverse vis, en maken bij het bereiden van onze gerechten zo veel mogelijk gebruik van lokale producten.

Ambachtelijke keuken

Ons koksteam is ambachtelijk en authentiek, we werken met de KOPA houtskooloven. Daarmee functioneert ons paviljoen volledig gasvrij. In culinaire zin zijn we traditioneel: onze duurzaam gevangen vis bereiden we met verse ingrediënten. Precies genoeg, zodat de smaken puur blijven en de smaakpapillen optimaal gestimuleerd worden.


Koffie (met gebak!)

Onze koffie is verantwoord geproduceerd en van uitstekende kwaliteit.
En wat te denken van onze heerlijke appeltaart of cheesecake met cranberries?

Lunch (maar dan anders)

We kiezen voor lunchgerechten die een échte strandbeleving oproepen. Mosselen en kokkels bereid met zand, frisse salades en natuurlijk een heerlijke vissoep.

Borrel (lokaal of globaal)

Als de hitte uit de lucht verdwijnt en een aangenaam briesje opsteekt, is het tijd voor een borrel. Plus tal van bijpassende hapjes uiteraard!
Heerlijke bieren en bijzondere wijnen, van overal over de wereld, die het beste passen bij de gerechten die we die dag voeren.

Diner (het beste uit de zee)

Ongedwongen luxe, dat is wat onze diner-gerechten typeert. Dat betekent: We laten onze gasten genieten van prachtige visgerechten (en natuurlijk van de langzaam inzettende, fenomenale zonsondergang). De pure smaken, de bereiding op de KOPA houtskooloven en de kraakverse ingrediënten leiden tot tongstrelende gerechten.


U kunt vanaf 18.00 uur genieten van een heerlijk 4-gangen vismenu.
Reserveren kan telefonisch via 06-10078585.